La patru ani, i-a furat mamei lui cheile de la mașină și a plecat la o plimbare prin Utrecht

La patru ani, i-a furat mamei lui cheile de la mașină și a plecat la o plimbare prin Utrecht
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un băiețel de doar patru ani din Utrecht, Olanda, i-a furat mamei sale cheile de la mașină și a mers la o plimbare pe străzile orașului, scrie BBC, preluat de Digi 24. În aventura sa în pijamale și în picioarele goale, copilul a reușit să scape nevătămat, însă a tamponat două mașini parcate. „Noul Max Verstappen găsit în (suburbia Utrecht din) Overvecht. Din fericire, aventura acestui mini șofer s-a încheiat fără probleme”, a scris poliția într-o postare pe Instagram.

Potrivit poliției, copilul s-a trezit sâmbătă când tatăl său a plecat la muncă și i-a luat mamei sale cheile de la mașină „pentru a se plimba”. După ce a lovit două autoturisme parcate, băiețelul s-a dat jos din mașină și a luat-o la pas pe străzile orașului. Trecătorii au fost cei care au sunat la poliție după ce l-au văzut mergând singur pe stradă în frig, doar în pijamale și desculț.

După ce polițiștii au fost chemați, a fost raportat un vehicul abandonat în apropiere, care părea să fi lovit două mașini parcate. „Mașina era înregistrată pe numele mamei băiatului, iar ofițerii au sunat-o. Ne-am dat seama apoi că copilul ar fi fost șoferul”, au scris polițiștii pe Instagram.

Copilului de patru ani i s-a dat niște ciocolată caldă la secția de poliție și un ursuleț de pluș, înainte de a se reîntâlni cu mama sa. Împreună, au mers la locul accidentului, unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcționează mașina.

Copilul - descris de mama lui ca fiind „descurcăreț” - a deschis mașina cu cheia, a pus-o în contact și și-a pus picioarele pe pedalele de ambreiaj și de accelerație, a spus poliția.

Ofițerii i-au îndemnat pe părinți să-și ascundă cheile mașinii în viitor.

Citit 946 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 10:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.