Ce locuri de joacă vor fi modernizate cu 7 milioane de lei
Foto: Arhiva VL

Ce locuri de joacă vor fi modernizate cu 7 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a 19 locuri de joacă, Primăria municipiului Galați tocmai a atribuit un contract în valoare de 7.065.200 de lei fără TVA, asocierii Rovis Lider SRL - ATU Consulting SRL. La solicitarea noastră, administrația publică locală ne-a comunicat lista locurilor de joacă cuprinse în acest contract.

Primul pe listă este Parcul Libertății de pe strada Anul Revoluției 1848, urmat de cele două locuri de joacă din Parcul Selgros, Parcul Unicom de pe strada Tecuci și Grădina Publică de pe strada Domnească. În zona Siderurgiștilor Vest sunt patru locuri de joacă - aferente blocurilor 9G, 9H de pe strada Dr. Răutu, blocurilor I5, H2, H4 de pe strada Anghel Saligny, blocurilor C5B, C5C de pe strada Bucegi și blocurilor SD6C, D1 de pe strada Cluj.

În cartierul Aurel Vlaicu, două - la blocurile K6, K10A de pe strada Călugăreni și, respectiv, O4, O5, O6 de pe strada Sucevei, iar în Micro 19 tot două, aferente blocurilor N1, R5 de pe strada Zidarilor, și, respectiv blocurilor T3, T4, O9, O10 de pe strada Oțelarilor.

Iată și restul amplasamentelor: ANL Gară, Micro 21 - blocurile D7, D8 de pe bulevardul Dunărea, Țiglina 1 - C3, D2 pe strada Mărului, Țiglina 2 - B1, E3 pe strada Constructorilor, Țiglina 3 - B7 de pe strada Mihail Sadoveanu, Micro 20, blocurile G2, K de pe strada Oțelarilor.

Toate aceste locuri de joacă ar urma să beneficieze de modernizare: alei reparate, suprafețe antitraumă, echipamente de joacă noi, la fel și bănci și coșuri de gunoi, instalații de iluminat și supraveghere video.

Durata contractului este de 12 luni, din care două pentru proiectare și zece pentru execuție.

Citit 1292 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 12:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.