Primarul Ionuţ Pucheanu, care împlineşte astăzi 41 de ani, comunică în stilul generaţiei sale

Primarul Ionuţ Pucheanu, care împlineşte astăzi 41 de ani, comunică în stilul generaţiei sale
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Născut acum 41 de ani, pe 2 mai 1981, Ionuț Pucheanu rămâne cel mai tânăr primar pe care l-a avut Galațiul în perioada post-decembristă și, potrivit unui interviu acordat ziarului "Viaţa liberă" în februarie anul acesta, se consideră un administrator dinamic, un om care pune lucrurile în mişcare, chiar dacă nu este mereu la dispoziţia tuturor celor care ar vrea să îi adreseze în mod direct plângerile.

"Dacă cei dinaintea mea și-ar fi făcut treaba cum trebuie, eu n-aș fi fost un primar care să obțină 60 la sută. Am ținut cam o audiență pe lună, eu țin altfel audiențele și forma de audiență este pagina mea de Facebook. Cei care au o problemă îmi scriu și li se răspunde într-o proporție covârșitoare", spunea Ionuţ Pucheanu, în interviul menţionat. Comunicarea în stilul generaţiei sale, mai ales prin reţelele de socializare, rămâne un atu al edilului, care consideră că aceasta poate fi cheia succesului, ca politician.

"Totul contează, de la adversarii politici pe care îi ai la momentul respectiv la realizările pe care ai reușit să le livrezi, de la modul cum ai reușit să comunici la modul în care te-au perceput oamenii, totul", mărturisea, recent. Întrucât, potrivit unui alt interviu, acordat revistei Urbania, ziua de lucru a primarului începe la ora 8,00 şi se termină la 21,00, cel mai probabil tot aşa va arăta şi ziua de astăzi, chiar dacă este aniversară. Nu ne rămâne decât să-i urăm răbdare şi cât mai multă disponibilitate la ascultat şi rezolvat problemele gălăţenilor.

Citit 3493 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2022 12:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.