PSD și-a completat echipa din Consiliul Local

PSD și-a completat echipa din Consiliul Local
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Silvia Elena Atanasiu, în vârstă de 33 de ani, de profesie inginer cadastru, și Dragoș George Axente, în vârstă de 41 de ani, de profesie inginer, au depus, marți, 3 mai 2022, jurământul de consilier local din partea PSD Galați. Cei doi au fost supleanți pe listele de candidați ale PSD Galați la alegerile locale din septembrie 2020, iar mandatele lor de consilieri locali au fost validate de către instanță.

Cei doi vor activa în comisiile din care au făcut parte politicienii cărora le-au luat locul: Comisia de Buget-Finanțe și, respectiv, Comisia de Cultură.

Reamintim că tabăra PSD din Consiliul Local Galați s-a împuținat cu doi membri, în urma plecării Marcelei-Daniela Costea și a lui Eugen Munteanu. Marcela Costea a renunțat la mandatul de ales local pentru că nu era compatibil cu funcția de director general al Administraţiei Porturilor Dunării Maritime (APDM), în care a revenit. Eugen Munteanu a demisionat deoarece a fost numit administrator provizoriu - membru al Comitetului de Audit - în Consiliul de Administrație al APDM.

Citit 1870 ori Ultima modificare Marți, 03 Mai 2022 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.