Gălățeanca Sabina Smadu s-a dezlănțuit pe clapele pianului la "Românii au talent" (VIDEO)

Gălățeanca Sabina Smadu s-a dezlănțuit pe clapele pianului la "Românii au talent" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pe cât de talentată, pe atât de emoţionată, gălăţeanca Sabina Smadu, în vârstă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", a urcat pe scena "Românii au talent" în ultima seară a preselecţiilor. Dezlănţuirea sa pe clapele pianului, într-o interpretare plină de energie şi forţă, i-a adus nu doar aplauzele publicului, ci şi trei de "DA" din partea juriului. Noi credem că ar fi meritat cu siguranţă patru.

Galaţiul a mai făcut o dată spectacol, în ultima seară a preselecţiilor "Românii au talent", datorită Sabinei Smadu. Conform Pro Tv, gălăţeanca şi-a descoperit talentul la vârsta de patru ani şi este singura din familie care cântă la pian. Cântă și la chitară de aproape un an şi regretă că nu s-a apucat mai devreme de acest instrument. A participat la mai multe concursuri şi a câştigat premii. A venit la "Românii au talent" pentru a-şi depăşi limitele.

Deşi părea copleşită de emoţii, fapt pe care l-au remarcat atât Smiley şi Pavel Bartoş, cât şi Dragoş Bucur, care a venit special pe scenă pentru a da mâna cu ea, în faţa clapelor pianului a părut că uită de ele. "He’s a Pirate", piesa aleasă, se potrivea de minune şi cu ţinuta ei.

Dacă Andra, Andi Moisescu şi Dragoş Bucur au spus "DA", pentru că le-a plăcut interpretarea Sabinei, Mihai Bobonete a ţinut să facă notă discordantă: "Eu o să folosesc momentul tău într-un mod egoist şi ca să dau de mâncare şi celor care abia așteaptă să comenteze "ce dracu l-aţi adus pe ăsta care habar n-are de pian" şi o să-ţi dau un «NU». Măcar nu s-a dezis de ceea ce spusese mai devreme: "Dacă-mi dai un pian şi mă laşi singur într-o cameră, îl rup! Îl iau la topor".

Cât despre Sabina, a dovedit încă o dată că Galaţiul are talent!

Citit 1095 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2022 23:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.