Ciobănesc carpatin, salvat de la chinuri cumplite de polițiștii din Galați
Foto: Foto: IPJ Galați

Ciobănesc carpatin, salvat de la chinuri cumplite de polițiștii din Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un localnic din comuna Smârdan a fost amendat de polițiști după ce s-a dovedit că deținea un câine pe care îl chinuia și îl lăsa perioade îndelungate fără mâncare. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privre la faptul că în gospodăria omului se afla un câine de talie mare, ciobănesc, extrem de slab și care era supus la violențe fizice de stăpânul său. La fața locului, oomenii legii au găsit animalul într-o stare jalnică, cu o greutate mult sub cea normală pentru vârsta și rasa căreia îi aparține. ”În baza sesizării, polițiștii au mers la locația respectivă și acolo au găsit un câine  metis ciobănesc carpatin, nemicrocipat, în vârstă de aproximativ 5 ani. Câinele era ținut legat și se află intr-o stare de sanatate precară, cântărind aproximativ 10-15 kg și prezentând pe corp multiple zone fără blană”, a informat IPJ Galați. Polițiștii au dispus ca patrupedul să fie luat de urgență din locul în care era ținut și plasarea sa la un adăpost, pentru 45 de zile. Proprietarul acestuia a fost sancționat contraventional pentru nerespectarea obligației de a asigura hrană și apă suficiente animalului.

Citit 1182 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

2 comentarii

 • postat de Anda
  Marți, 10 Mai 2022 22:52
  5.13.144.***
  Criminali... un asemenea individ lipsit de orice empatie, cultura, inteligenta cu siguranta nu s-ar da in spate in a ucide un om maine.
  2
  4
  Raportează
 • postat de catalin
  Marți, 10 Mai 2022 20:26
  185.200.11.***
  "Stăpânului" ar trebui sa i se oprească lunar din venituri o sumă de bani care sa fie direcționată către adapostul care va lua câinele. Pânä la moartea câinelui. Cred ca doar genul ăsta de pedepse va responsabiliza aceste gunoaie.
  3
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.