UPDATE Protecția Consumatorului a oprit... un bac

UPDATE Protecția Consumatorului a oprit... un bac
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

UPDATE. Temporar, Dunărea, traversată cu numai două bacuri * Măsurile impuse, joi, companiei Navrom Bac Galați de către Protecția Consumatorilor fac ca, pentru câteva zile, la traversarea Dunării să fie folosite numai două bacuri, față de trei, câte erau de obicei.

"Folosim un bac mare și unul mic, până la remedierea aspectelor găsite în neregulă. Bacurile nu mai trec la fiecare jumătate de oră, ci mai rapid, la fiecare 15-20 de minute, în funcție și de tonajul autovehiculelor, cam trei curse pe oră. Am contractat societăți autorizate care fac lucrările solicitate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Noi am funcționat întotdeauna în baza autorizației date de Autoritatea Navală Română (ANR Galați)", ne-a spus directorul executiv al Navrom Bac, Mara Vasilache. (Cristinel Luca)


Ținând cont de specificitatea zonei, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Galați a demarat, joi, 19 mai, controale la agenții economici care oferă servicii de traversare a Dunării de pe un mal pe altul.

Conform comisarului-șef al CRPC Galați, Sorin Susanu, în Galați a fost necesară aplicarea unei măsuri imediate de oprire a unei ambarcațiuni care oferea servicii de transfer pietonal și auto între cele două maluri ale Dunării, precum și o amendă de 15.000 lei.

Potrivit aceleiași surse, au fost descoperite nereguli referitoare la calea de acces pietoni și auto, zone nesigure pentru pasageri, neconcordanțe în acte, sistem electric cu potențial pericol, lipsa unui regulament de funcționare, informații incomplete, produse medicale în trusa de prim ajutor expirate și altele. ”Controalele vor continua la toți agenții economici care oferă astfel de servicii”, a mai precizat Sorin Susanu, pe pagina sa de Facebook. (George Marinescu)

Citit 5534 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2022 00:37

4 comentarii

 • postat de Dax
  Luni, 23 Mai 2022 10:43
  89.39.81.***
  Doamne !! Asta-i o minune !!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dorel
  Vineri, 20 Mai 2022 11:18
  89.137.137.***
  Nu s-au înțeles la cașcaval ? Nu au ajuns lovelele la destinație? Ceva s-a întâmplat... pe drum
  10
  24
  Raportează
 • postat de Cristi
  Vineri, 20 Mai 2022 09:06
  86.34.187.***
  Doamne ajuta sa intre protectia consumatorului si in institutiile statului, poate incepe la Consiliul Judetean, Consiliul Local si Consiliile de Administratie ale ,,marilor'' companii locale.
  2
  36
  Raportează
 • postat de Sanepid
  Vineri, 20 Mai 2022 03:21
  51.179.34.***
  Se vede clar, directorul schimbat la opc. Cine știe cum de nu a fost vreodată controlat ... sau o fi fost....dar așa de ochii lumii. Poate că vom afla într-o zi.
  4
  46
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.