Prinţul Charles revine astăzi în România

Prinţul Charles revine astăzi în România
Sursa foto: presidency.ro
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alteța Sale Regală Charles, Prinț de Wales, revine în vizită în România, astăzi, 25 mai 2022, și se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, şi cu Custodele Coroanei Române, Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta.

Potrivit anunțului de pe portalul președinției României, la ora 14,45, Prințul Charles al Marii Britanii va fi primit la Palatul Cotroceni.

Apoi, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi la Palatul Elisabeta. Tot miercuri, Prințul Charles va vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo, unde va fi însoţit de Majestatea Sa Margareta.

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018.

Din 1998 încoace, el este prezent aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Potrivit HotNews.ro, moştenitorul coroanei britanice este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Citit 963 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2022 12:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.