Întâlnirile de vară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Forumiştii de la Londra: Membrii comunităţii virtuale a portalului românesc www.romani.co.uk se vor întâlni în afara spaţiului online astăzi, 10 iulie, de la ora 15:00, la Regent’s Park din Londra, în cadrul unei întruniri de vară.

* Românii din Scoţia ies la iarbă verde: Societatea Românilor din Scoţia, ScotRo, va organiza sâmbăta asta, pe domeniul aparţinând Crathes Castle, o ieşire la iarbă verde.

* Vernisaj la Castellon: Românii care se află în Castellon, Spania, şi care iubesc arta sunt aşteptaţi astă seară, începând cu ora 18:00, în Planetariul din Castellon, la vernisajul expoziţiei intitulată „Ocean”, semnată Augustin Constantin Ghebaru.

* 300 de copaci în Getafe: Sub genericul "O fetiţă, un băiat, un copăcel", membrii asociaţiei Casa de Rumania de España, cu sprijinul Primăriei Getafe, au organizat în acest oraş spaniol plantarea propriu-zisă a 300 de copaci în parcul Getafe Norte, în cinstea copiilor născuţi în ultimii trei ani.

* Bucureşti, în Belgia: Primăria Bucureştiului îi aşteaptă pe românii din Belgia să ia parte între 12 şi 16 iulie la expoziţia "Bucarest -  La Capitale  des Latins de l’Orient" care se va desfăşura la Schaerbeek, după cum îi informează pe cititori „Gazeta de Belgia”.

Citit 795 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.