Grimase copilăreşti la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Grimase copilăreşti la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„Prințul Louis cel fără astâmpăr a atras din nou atenția asupra sa duminică, la parada finală de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a”, consemnează Digi24.ro, oferind o galerie de imagini care mai de care mai amuzante, dar nepotrivite pentru solemnitatea momentului străbunicii sale.  

Milioane de oameni au sărbătorit Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, aflată pe tron de 70 de ani. O domnie cât o eră. Suverana de 96 de ani a ieșit în balconul palatului Buckingham, nu o dată, ci de două ori, spre satisfacția celor aflați sub ferestrele palatului, care au ovaționat-o îndelung, a consemnat Digi24.

Însă fiul în vârstă de 4 ani al prințului William și al ducesei de Cambridge, prințul Louis a făcut propriul show în loja regală a oferit propriul său show. Joi, în prima zi a Jubileului, a amuzat publicul cu tot felul de grimase expuse chiar de la înălțimea balconului Palatului Buckingham. Unii l-au comparat cu Macaulay Culkin în celebra serie „Singur acasă”. Băieţelul nu a avut stare nicio clipă: ba saluta mulțimea, ba-și punea mâinile în cap când îl dureau urechile din cauza zgomotului făcut de motoarele avioanelor.

Conform Digi24.ro, „Louis a stat la parada de duminică în loja regală lângă mama sa, alături de frații săi mai mari: prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul George, în vârstă de 8 ani. În lojă s-au mai aflat tatăl său, prințul William, și bunicii, prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall.

„Micuțul a fost fără astâmpăr: s-a bucurat, a râs, s-a plictisit, și-a supt degetul, s-a mirat, și-a pus mâinile la ochi, a căscat, a făcut gesturi de rocker, a aplaudat, s-a strâmbat la mama sa, s-a alintat, s-a fâțâit, s-a suit în picioare pe scaun, a mers când în brațe la tată, când în brațe la bunic. Pe scurt, s-a comportat ca mulți alți copii de vârsta lui. În contrast cu el, frații săi mai mari au fost mult mai rezervați și mai cuminți, dar el a pus serios la încercare răbdarea ducesei Kate”,  scrie Digi24.ro.

Ar mai trebui spus că Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au asistat la "Trooping the Colour", ceremonia militară care a deschis sărbătoarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Trooping the Colour este parada militară anuală desfășurată de Ziua Suveranului, iar anul acesta ea a onorat cei 70 de ani de domnie ai Majestății Sale Britanice. La ceremonie au luat parte 1200 de ofițeri și soldați, 400 de instrumentiști militari, 240 de cai și 70 de avioane.

Citit 1171 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2022 09:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.