Șeful Gărzii de Mediu, la strâns deșeuri în jurul lacului Brateș

Șeful Gărzii de Mediu, la strâns deșeuri în jurul lacului Brateș
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă, zeci de tineri din filiala PNL Galați au răspuns apelului inițiat de la nivel național de către Tineretul Național Liberal și au participat la campania națională de ecologizare „TNL goes GREEN!”. Acțiunea tinerilor liberali gălățeni a avut loc pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, în jurul lacului Brateș, de unde membrii TNL au strâns peste 1,5 tone de deșeuri, care vor fi predate firmelor de salubritate.

Alături de ei s-a aflat și Aurelian Păduraru, comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu. „Sunt extrem de încântat să văd tinerii că se implică pentru protejarea naturii. Sunt mândru de tinerii mei colegi liberali, dar mai ales de inițiativa pe care Tineretul Național Liberal a demarat-o, aceea de a realiza acțiuni de ecologizare în fiecare județ. Galațiul este doar o parte a acestei minunate campanii care are drept scop conștientizarea românilor cu privire la necesitatea păstrării unui mediu curat. Pentru ca fiecare dintre noi să se bucure de un județ curat, de care să fim mândri, este necesar să contribuim cu toții la îngrijirea lui. Iar atunci când este nevoie, să ne unim pentru astfel de acțiuni care ajută întreaga comunitate. Am văzut azi că, pe lângă voia bună de care au dat dovadă tinerii mei colegi, chiar au făcut o treaba bună. Îmi place energia lor. Mizez pe ei și în viitoarele acțiuni pe zona de mediu pe care îmi doresc să le organizăm la nivelul Gărzii de Mediu. Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să avem grijă de mediu pentru ca, împreună să contribuim la o Românie mai verde și mai curată”, a spus Aurelian Păduraru.

Citit 3141 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2022 15:00

4 comentarii

 • postat de Claudiu
  Marți, 07 Iunie 2022 11:00
  95.77.107.***
  „TNL goes GREEN!”!!!
  Cunoastem la perfectie limba romana si ne spargem in figuri!
  0
  0
  Raportează
 • postat de carmen
  Marți, 07 Iunie 2022 10:28
  195.32.91.***
  la cata politie statala .locala avem prin birouri ei ce pazesc de se strange atata mizerie in galati ,ei nu vad ,ma intreb si eu ...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Din Galati
  Luni, 06 Iunie 2022 18:01
  5.13.136.***
  Câtă rușine. Asta-i de fațadă, praf in ochi. Sa vina cu trenul spre Tulucești, Șivița iar cu vreo 500 m de a intra în gara trenul să vadă cum cresc gunoaiele văzând cu ochii și nimeni nu face nimic dar nici nu îi interesează.
  Am ajuns sa zic că suntem ceea ce generăm.
  0
  2
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Luni, 06 Iunie 2022 16:01
  86.124.201.***
  Inafara de mica propaganda mascata politic a TNL e singura actiune in care chiar face ceva garda de mediu. A constatat o neregula si a strans deseurile. In rest merg ,vad si dau sanctiuni pe care nu prea le achita nimeni. Eu unul asa vad o garda de mediu adevarata ,care are solutii si rezolva problema ,apoi sa dea cu amenzi in favoarea ecologizarii si cheltuielile aferente actiunii intr-o zona.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.