Maşini blocate în parcare de şanţul ISPA

Maşini blocate în parcare de şanţul ISPA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Scuze de tablă, semnate anonim * „Locatarii nu au fost avertizaţi că lucrările le vor bloca maşinile” (Ştefan, locuitor al zonei)

Năuciţi de tot relieful schimbat, locuitorii din centrul Galaţiului au de ieri o mare consolare: după ce oamenii s-au trezit cu maşinile blocate în parcare, pentru că şanţul dat de-a lungul străzii Bălcescu nu mai permitea plecarea cu autoturismul personal de acasă, gălăţenii au dat nas în nas cu o tablă mare, galbenă, legată strâmb cu o sârmă de un stălp de iluminat: „Ne scuzaţi pentru disconfortul creat”. Semnat: anonim.

„Auzi, ˝disconfort˝!”

„Ce să spun, chiar m-am simţit respectat!”, susură Ştefan, de 45 de ani, unul dintre locatarii blocurilor izolate auto de restul străzii: „Dacă măcar îmi lăsa cineva o avertizare, că uite, luni dimineaţă, spargem strada, nu vă parcaţi aici maşina! Da’ de unde! Ei pun tabla, ei îmi sparg şi creierii şi asfaltul şi acum parcă ei se consumă că eu mă duc la serviciu cu maxi-taxi, în cealaltă parte a oraşului. Auzi, ˝disconfort˝!”.

Evident, ISPA

Alertată de cititorul nostru, „Viaţa liberă” a întrebat mai departe şi a aflat povestea cap-coadă de la Laurenţiu Jalbă, directorul Direcţiei tehnice a Primăriei Galaţi: „Pe Bălcescu face lucrări Distrigazul, iar din urma lui vin cei de la Vega, toate acestea fiind în cadrul lucrărilor ISPA”.

Nu ne mai mirăm, iar în loc de scuze, sperăm să le crească asfaltul înapoi vitregiţilor locuitori din centrul oraşului. Dacă cineva îi respecta măcar un anunţ în ziarul nostru trebuia dat…

Citit 947 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.