200 de euro, prețul unui permis de conducere fals

200 de euro, prețul unui permis de conducere fals
Foto: Poliția de Frontieră
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost depistat cu un permis de conducere fals. Șoferul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru efectuarea formalităților de control. Deoarece polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, i-a fost efectuat un control amănunțit, ocazie cu care a fost descoperit asupra sa un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, având imprimate fotografia și datele sale de identitate.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul fals prin intermediul unei persoane necunoscute din Chișinău, în schimbul sumei de 200 de euro.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 1603 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.