Primele vouchere pentru "Rabla pentru electrocasnice", de vineri

Primele vouchere pentru "Rabla pentru electrocasnice", de vineri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Administrația Fondului pentru Mediu anunță că, începând de vineri, 24 iunie, ora 10,00, persoanele fizice se pot înscrie în prima etapă a Programului "Rabla pentru electrocasnice", pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase, frigiderele și congelatoarele.

Bugetul primei etape este de 25 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 24 iunie 2022, ora 10,00 - 30 iunie 2022, ora 23,59 sau până la epuizarea bugetului.

În această primă etapă, se acordă vouchere de 400 de lei pentru achiziționarea de mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puțin noua clasă energetică C, mașini de spălat vase având cel puțin noua clasă energetică D, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice sau congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Citit 769 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 06:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.