Workshop şi conferinţă pentru părinţi, cu Otilia Mantelers

Workshop şi conferinţă pentru părinţi, cu Otilia Mantelers
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe 30 iunie, FasTracKids din Galați îi invită pe părinți la workshopul și conferința educațională susținute de Otilia Mantelers. Psiholog, specialist în parenting, Otilia Mantelers este cunoscută în România pentru modul în care susține importanța jocului în creșterea copiilor.

În intervalul orar 9.00 - 12.00 va avea loc workshopul "Parenting conștient", în care părinții, sub ghidarea psihologului, vor răspunde la întrebări precum: "Ce spune despre tine ca mamă/ tată faptul că fetița ta nu ia note bune?" sau "Care e frica ta atunci când băiatul tău nu doarme/ se bate la grădiniţă/ nu se integrează la școală?". După workshop, Otilia Mantelers va oferi un ghidaj concret pentru abordarea situației prezentate de părinţi.

Între orele 17.30 şi 20.30, se va desfășura conferința educațională "Stima de sine a copilului tău", scopul acesteia fiind cum să ne ajutăm copilul să capete încredere în sine, putere, un sens bun al existenței, relații autentice cu cei din jur, succes la școală și la locul de muncă, a doua problemă fiind "Ce ne facem în momentul în care copiii noștri nu excelează la ceea ce ne-am dorit noi pentru ei?". La conferință se vor aborda mai multe teme printre care: rușinarea (nevoită), neacceptarea, morala excesivă, critica, judecata, minciuna, sexualitatea.

Citit 587 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.