Cine donează vrăbii de porţelan şi tensiometre vechi la Teatrul Dramatic?

Cine donează vrăbii de porţelan şi tensiometre vechi la Teatrul Dramatic?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” lansează o colectă de obiecte pentru ultima producție a Stagiunii 2021-2022, "Vrabia", spectacol care va avea premiera în primul weekend din luna iulie.

"Căutăm vrăbii din porțelan din perioada comunistă și tensiometre vechi. Dacă mai găsești astfel de obiecte în casa copilăriei tale, acolo unde vrabia vintage înfrumuseța vitrina sau televizorul și unde mama ta își lua tensiunea după ce spărgeai vreun bibelou, te invităm să le donezi Teatrului. Poți aduce obiectele la sediul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din strada Domnească, numărul 59 până vineri, 1 iulie 2022, inclusiv. Persoană de contact: Eugen Ungureanu, șef de producție – 0745.018.455.

Vrăbiile vintage și tensiometrele vechi vor completa decorul spectacolului "Vrabia", un decor familiar pentru mulți dintre cei care au copilărit în anii ’90-2000, și anume interiorul unui apartament de bloc dintr-un oraș industrial al României post-comuniste", sună anunţul Teatrului "Dramatic".

Spectacolul "Vrabia" este regizat de Leta Popescu, gălățeancă la origine, astăzi una dintre cele mai cunoscute voci ale teatrului contemporan românesc. Având la bază un text semnat tot de Leta și inspirat de orașul de la Dunăre și de copilăria ei în cartierul Țiglina IV, spectacolul vorbește, de fapt, despre copilăria unei generații, cea care a crescut în tranziție.

Citit 1794 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2022 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.