Aproape 300 de cereri pentru locuri de parcare, respinse

Aproape 300 de cereri pentru locuri de parcare, respinse
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că, în urma verificării dosarelor depuse pentru atribuirea unui loc de parcare din Etapa V (Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21, cât și în subzonele noi Țiglina II-10A, Mazepa I-19A și Țiglina I-9C), 114 cereri au fost declarate respinse. La acestea se adaugă 158 de rezervări on-line pentru care solicitanții nu au depus cererea de atribuire însoțită de documentele anexă - condiție de prevăzută de art. 10 din Regulamentul aprobat, motiv pentru care comisia de atribuire le-a declarat respinse și pe acestea.
Listele pot fi consultate pe site-ul Primăriei municipiului Galați, în secțiunea "Anunțuri parcări de reședință".
"Solicitanții pot depune contestații în termen de 5 zile lucrătoare de la data prezentului anunț, urmând ca soluționarea acestora și aducerea la cunoștința publică a rezultatelor să se realizeze în termen de 5 zile lucrătoare. Contestațiile se vor depune pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, aducem la cunoștința solicitanților faptul că cererea de contestație nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament", precizează administrația locală.

Citit 2494 ori Ultima modificare Marți, 28 Iunie 2022 07:22

1 comentariu

 • postat de das
  Marți, 28 Iunie 2022 17:04
  89.137.231.***
  Locurile de parcare in cartiere trebuie sa fie libere si fara plata ! Incetati cu aceste parcari cu plata si nu mai faceti rau !
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.