Bătălie navală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Emisiune la radio, în Spania: Începând cu 1 iulie, în Madrid şi Guadalajara în fiecare dimineaţă românii care se afla în această parte a Spaniei au posibilitatea să asculte la radio emisiuni în limba română.

* Săptămâna Tineretului Român din Madrid: În perioada 15 -25 iulie are loc Săptămâna Tineretului Român din Madrid. Programul manifestărilor a debutat ieri, de la ora 20:30, cu Corabia României, construcţia unei corăbii cu care se va participa la bătălia navală cu apă din cartierul Vallecas din Madrid. Pe tot parcursul acestei săptămâni vor avea loc marşuri, concursuri, proiecţii de filme etc, toate pentru comunitatea română.

* Angela Gheorghiu, din nou la Londra: Soprana româncă Angela Gheorghiu se va afla din nou sâmbătă, 17 iulie, pe scena Operei Regale „Covent Garden” din Londra unde interpretează rolul principal feminin, Violetta Velry, din spectacolul „Traviata” de Giuseppe Verdi.

* Serată muzicală şi expoziţie de scupltură la Torino: În Piata Cavour n. 12 din Torino, în spaţiul care găzduieşte expoziţia de sculptură contemporană a artistului Ionel Alexandrescu, va avea loc astăzi, de la ora 19.00, o serată muzicală cu participarea violonistei Olimpia Liliana Ştefănescu.

* Festivalul de Operetă de la Morbisch: Tenorul român Tiberius Simu interpretează rolul titular în spectacolul „Tareviciul” de Franz Lehár, montare în cadrul Festivalului de Operetă ce se desfăşoară începând de joi, 15 iulie, până în 29 august în localitatea austriacă Mörbisch.

Citit 832 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.