Se caută 38 de polițiști

Se caută 38 de polițiști
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

33 de posturi vacante în cadrul IPJ Galați și alte cinci la Secția Regională de Poliție Transporturi se vor a fi ocupate în următoarea perioadă, printr-o serie de concursuri adresate civililor.

Cei care doresc și îndeplinesc condițiile specifice pot opta între un post de ofițer în cadrul Serviciului Criminalistic, unul de agent la Serviciul Caziere și alte 31 de funcții de agent de ordine publică, 16 fiind puse la bătaie pentru secțiile din municipiul Galați, iar alte 15, pentru posturile comunale.

La Poliția Transporturi sunt vacante cinci funcții de agent, dintre care una la Galați și câte două la Brăila și, respectiv, Vrancea.

Înscrierea candidaților se face în perioada 29 iunie - 12 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererile de înscriere, însoțite de documentația solicitată, trebuie transmise exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Galați, sursaexterna

gl.politiaromana.ro. Detaliile se regăsesc în anunțurile de concurs postate pe adresa unității (http://gl.politiaromana.ro).

Citit 881 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2022 09:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.