Ce părere au gălățenii despre trotinetele electrice din oraș

Ce părere au gălățenii despre trotinetele electrice din oraș
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

În Galați, trotinetele electrice de închiriat au devenit foarte populare, sunt folosite atât pentru agrement, cât și ca un mijloc de deplasare rapid, fără a pierde timpul prin trafic în mod inutil.

Trotinetele electrice sunt folosite atât de tineri pentru a mai scăpa de transportul în comun, cât și de adulți pentru a se deplasa rapid până la birou, pentru a nu fi nevoiți să scoată mașina din parcare pentru 400-500 de metri. Pe lângă toate aceste aspecte pozitive se numără și reducerea emisiilor de CO2, fiindcă un mijloc de transport electric nu poluează și are un impact pozitiv asupra mediului. Pe de altă parte, în zonele pietonale aglomerate, deplasarea e dificilă, iar pietonii pot fi loviți. În plus, unii adolescenți se urcă în tandem pe trotinete, ceea ce nu este permis și poate deveni foarte periculos. 

Am vrut să aflăm ce părere au locuitorii din orașul Galați despre folosirea trotinetei electrice:

Andrei, 16 ani, elev: ”Sunt foarte mulțumit de aceste trotinete, sunt foarte practice și doar pentru 60 de bani pe minut te poți distra și în același timp poți ajunge în timp util.”

Liviu, 17 ani, elev: ”Atât eu, cât și tata suntem mulțumiți, nu mai trebuie să se trezească dimineață de dimineață pentru a mă duce la liceu, plus că în zilele în care era plecat mergeam cu transportul în comun și era foarte aglomerat, tot ce pot spune este că aceste trotinete sunt alegerea perfectă.”

Bogdan, 25 de ani, avocat: ”Pot spune că eu personal aleg să las mașina în parcare când trebuie să ajung urgent prin apropriere. Singurul lucru negativ este că unele persoane care le folosesc ori au o gândire înapoiată, ori pur și simplu sunt prost-crescuți, am văzut foarte multe trotinete vandalizate și chiar nu înțeleg care e amuzamentul în așa ceva.”

Ioana, 21 de ani, studentă: ”Pot spune că trotineta îmi salvează o mare parte din timp, din când în când ies pe faleză cu ea, când trebuie să ajung la facultate și nu vreau să scot mașina din parcare, iau trotineta, efectiv când este traficul aglomerat fac în jur de 10-15 minute până la facultate, cu trotineta în maximum cinci minute sunt la destinație.”

Citit 3102 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2022 07:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.