Accident rutier soldat cu patru persoane rănite

Accident rutier soldat cu patru persoane rănite
Foto: IPJ Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs pe fondul neacordării de prioritate. Accidentul a avut loc sâmbătă, 9 iulie, la Tecuci. Polițiștii au stabilit la fața locului că în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de șoferi în vârstă de 47, respectiv, 30 de ani, și s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Bărbatul în vârstă de 47 ani, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-un complex comercial spre strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, a intrat în coliziune cu cel de-al doilea autoturism, care circula regulamentar pe această stradă.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri, de 20 și 24 ani, aflați în cel de-al doilea autoturism, care au fost transportați la Spitalul Municipal Tecuci pentru investigații medicale de specialitate. Bărbatul de 47 ani nu a putut fi testat alcooscopic întrucât se afla în stare de șoc traumatic și a fost transportat cu elicopterul SMURD Galați la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei", unde i se vor recolta și probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La testarea celui de-al doilea conducător auto cu aparatul Drager, rezultatul a fost negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Media

Citit 5628 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iulie 2022 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.