Festival internațional de jazz la Galați

Festival internațional de jazz la Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria municipiului Galați a pus la bătaie un contract în valoare estimată de 325.000 de lei fără TVA, pentru servicii de organizare a unui festival internațional de jazz. "Ro-Danube International Jazz Festival" ar urma să aibă loc în perioada 15–18 septembrie 2022.

Potrivit caietului de sarcini al achiziției publice, municipalitatea își dorește un eveniment de calitate și bun-gust, dar și promovarea evenimentului în cadrul instituțiilor naționale culturale și internaționale: "un proiect croit pentru toate gusturile și generațiile, pentru cei care doresc să fie surprinși de noi viziuni muzicale, pentru cei care pun emoția pe prim-plan sau pentru cei atrași de show-uri pline de energie creativă".

Caietul de sarcini prevede că organizatorul trebuie să realizeze evenimentul cu concursul unui număr de minimum opt artiști dintr-o listă generoasă, cu nume internaționale: The Groovy Bastards sau Nicu Patoi & Platonic Band; Raphael Wressnig & The Soul Gift Band; Mario Laginha Trio; Jean-Loup Longnon Quintet; Omri Mor Quintet; Djabe; Beata Przybytek Quintet; Dhafer Youssef; Vintage Trouble; Jojo Mayer & Never; Hidden Orchestra; Tatran.

Concertele vor avea lor atât în săli, cât și în aer liber. Cu excepția ultimei zile, 18 septembrie, în celelalte trei zile recitalurile vor fi urmate de jam sessionuri, după 30 de minute de la ultimul recital.

Data-limită de primire a ofertelor în cadrul achiziției lansate de Primărie este 27 iulie 2022.

Citit 1579 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2022 07:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.