Autobuzele de pe Traseul 28 revin pe strada Oltului

Autobuzele de pe Traseul 28 revin pe strada Oltului
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Începând cu data de 22 iulie 2022, autobuzele repartizate la Traseul 28 vor reveni la ruta de bază, și vor circula pe strada Oltului, atât la tur, cât și la retur, ca urmare remedierii accidentului de teren”, anunţă, într-o postare publicată pe pagina de Facebook, societatea Transurb SA.

Reamintim că, în după-amiaza zilei de 13 mai 2022, Primăria Galați a anunțat că pe strada Oltului, pe tronsonul cuprins între străzile Jiului și Argeșului, există un pericol de surpare. Prin urmare, Traseul 28 a fost deviat, iar șoferilor li s-a recomandat ferm respectarea limitei de viteză de 30km/h pe întreaga lungime a străzii Oltului.

Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, contractul pentru proiectarea și execuția în regim de urgență a lucrărilor pe strada Oltului a fost atribuit prin negociere firmei Rovis Lider SRL și are o valoare de 1.356.840 de lei. „Prin contract se prevede proiectarea în regim de urgență și execuția lucrărilor de remediere a tunelului tehnic aferent rețelelor de apă și canalizare, cât și a carosabilului din zona afectată din strada Oltului (pe tronsonul cuprins între Jiului și Argeșului”, se precizează în portalul achizițiilor publice.

Citit 3220 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2022 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.