Un nou consilier local a depus jurământul

Un nou consilier local a depus jurământul
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Liderul PACT pentru Galați, Gregor Teodorescu, economist de profesie, a depus jurământul de consilier local în ședința extraordinară a aleșilor de luni, 25 iulie 2022. Este deja a doua schimbare pe care o aduce formațiunea politică în forul deliberativ local.
Reamintim că PACT pentru Galați a obținut, la ultimele alegeri locale, două mandate de consilier. Pe 21 octombrie 2020, ziua în care s-a constituit noul Consiliu Local, au depus jurământul Doru Căstăian și Anamaria Mihai. Pe 26 februarie 2021, ziarul „Viața liberă” consemna demisia Anamariei Mihai din Consiliul Local, locul acesteia fiind luat de Sorin Frăsina. Pe 20 iunie 2022 și Sorin Frăsina a demisionat, ”în baza politicii de rotire stabilită inițial”. În locul său a depus jurământul de consilier Gregor Teodorescu. Acesta ocupa abia locul 9 pe lista candidaților PACT la Consiliul Local, prin urmare toți cei care îl surclasau - Charlotte Barbu, Alexandru Nicolau Mircea, Yolaine Chloe Garambois, Andrei Velea, Daniela-Marlena Alexandru - au renunțat la mandat.
Rămâne de văzut dacă „rotația cadrelor” se oprește la Gregor Teodorescu.

Citit 2377 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2022 06:19

1 comentariu

 • postat de Dan Marian
  Marți, 26 Iulie 2022 09:29
  5.2.209.***
  Cum este posibil ca toți ceilalți să se dea la o parte ca să-i facă loc ăstuia? De ce au mai candidat pe listă? Totul este o făcătură și se știe că PACT este tot PSD, dar sub acoperire. Cică să mai votezi partide mici, locale.
  O minciună!
  2
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.