Șoferi drogați cu canabis, la tot pasul. Unul conducea cu viteză, altul fără permis

Șoferi drogați cu canabis, la tot pasul. Unul conducea cu viteză, altul fără permis
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Consumul de stupefiante este tot mai des întâlnit în rândul conducătorilor auto. Și mai grav este că la volan sunt depistate persoane care nu doar că au consumat în prealabil diverse droguri, dar nici nu dețin permis de conducere, deci nici cunoștiințe destul de temeinice cât să prezinte siguranță în trafic, ceea ce, de cele mai multe ori, duce la încălcarea altor reguli de circulație.

Numai duminică seară, doi tineri au fost identificați în situații de acest gen. Este cazul unui tânăr de 22 de ani, depistat pe DE 581, la Gohor, și asta pentru că circula cu viteză de 72 km/h în localitate, fără a avea luminile de întâlnire aprinse, deși vizibilitatea era redusă. Tras pe dreapta, individul, care avea un comportament incoerent, a fost testat, ieșind pozitiv la canabis.

Același drog pare să-l fi consumat și un gălățean de 21de ani, identificat în trafic de polițiștii Secției 5, în timp ce se furișa pe strada Tecuci, la volanul unei mașini. Văzând că încearcă să-i evite, polițiștii i-au făcut semn tânărului să oprească. Aveau să afle nu doar că acesta prezenta în organism urme ale consumului de canabis, dar și că nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La fel ca primul șofer depistat la Gohor, fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice, fiindu-i întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. În plus, va trebui să dea socoteală și pentru că a șofat fără permis, faptă care i-ar putea aduce până la cinci ani de închisoare. 

Citit 838 ori Ultima modificare Luni, 01 August 2022 11:35

2 comentarii

 • postat de jumate
  Luni, 01 August 2022 11:51
  5.13.139.***
  Stradutele de prin cartiere sunt pline de drogati la volan care ies la plimbare fara sa aiba permis. Daca judecatorii ar fi mai exigenti si nu s-ar mai ghida dupa faptul ca nu au amenzi poate ca ar mai scadea numarul lor.Dar, slabe sanse.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Anda
  Luni, 01 August 2022 11:21
  5.13.137.***
  "nici cunoștiințe destul de temeinice " :)))
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.