O gălățeancă și-a sunat iubitul și a spus că a fost răpită, împreună cu fiica ei. Unde a fost găsită femeia

O gălățeancă și-a sunat iubitul și a spus că a fost răpită, împreună cu fiica ei. Unde a fost găsită femeia
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O femeie din județul Galați și-a pus familia și poliția pe jar după ce și-a anunțat concubinul, prin mai multe mesaje telefonice, că este sechestrată într-o casă din comuna Băleni, împreună cu fiica sa de 14 ani. Bărbatul, din Cudalbi, a sunat la poliție după ce a văzut SMS-urile care i-au stârnit îngrijorarea, oamenii legii demarând de urgență verificările. În urma discuțiilor cu sora femeii, au aflat că aceasta ar putea fi, de fapt, într-un centru de asistență socială din nordul Moldovei. 

”Din discuțiile purtate cu sora, polițiștii au aflat că cele două ar fi plecat, în data de 31 iulie, către Galați. Femeia a mai precizat că, la data de 1 august a vorbit cu sora sa, care ar fi anunțat-o că, din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu concubinul său, nu s-ar mai fi întors la domiciliu și ar fi mers în municipiul Botoșani, unde s-ar fi cazat într-un centru de asistență socială, împreună cu fiica sa”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cu ajutorul polițiștilor din Botoșani, cele două, mama și fiica, au fost căutate la centrele sociale de pe raza județului, acestea nefiind găsite. În tot acest timp, polițiștii au încercat să comunice prin mesaje telefonice cu femeia, care, la diverse intervale de timp, își deschidea telefonul, precizând că se află într-un autoturism ce se deplasează într-o direcție necunoscută. În cele din urmă, cu ajutorul specialiștilor care au interceptat semnalul telefonic, anchetatorii și-au dat seama că se aflau pe o pistă greșită, telefonul femeii fiind localizat în zona Capitalei. 

”Cu suportul de specialitate al Biroului Operațiuni Speciale Galați și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., și cu  sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 20 Poliție București, în cursul nopții trecute, femeia și fiica sa au fost localizate, în municipiul București, și găsite într-un centru pentru persoanele victime ale violenței domestice, unde acestea erau cazate. Cele două au fost escortate la sediul Poliției Orașului Târgu Bujor, pentru audieri, din primele verificări rezultând că nu au fost victime ale vreunei infracțiuni și că au mers de bună voie în municipiul București”, au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.

Femeia a ajuns acum din postura de pretinsă victimă, în cea de infractor. Ea este cercetată pentru inducere în eroare a organelor judiciare și riscă să fie condamnată la închisoare. 

Citit 3403 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.