Contracte de peste 192 milioane de lei semnate de Arcada Company cu CFR
Foto: CFR Infrastructură

Contracte de peste 192 milioane de lei semnate de Arcada Company cu CFR
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a desemnat ofertele câștigătoare pentru loturile 7 (Galați) și 8 (Constanța), în cadrul procedurii de licitație lucrări de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată. Valoarea totală a ofertelor depuse pentru încheierea acordurilor-cadru, aferente celor 2 loturi, este de 192.195.123,20 lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind bugetul de stat.

Ofertele câștigătoare pentru cele două loturi aparțin societății gălățene Arcada Company SA, iar durata acordurilor-cadru este de patru ani.

„Scopul lucrărilor de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată este înlocuirea elementelor componente ale trecerii la nivel și ale suprastructurii căii, în vederea eliminării restricțiilor de viteză și aducerea liniei în parametrii de exploatare proiectați, lucrări care vor contribui în mod direct la creșterea gradului de confort și de siguranță pentru transportul feroviar și, implicit, pentru transportul rutier, prin realizarea inclusiv a planeității zonei carosabile a trecerilor la nivel cu calea ferată. Menționăm faptul că acordurile-cadru se vor derula pe o perioadă de 4 ani și au ca obiectiv stabilirea termenilor și condițiilor ce vor guverna contractele sectoriale de lucrări (contractele subsecvente de lucrări, care se vor încheia la nivel de regională, în limita fondurilor alocate)”, precizează un comunicat remis de CFR SA.

 

Citit 1200 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.