La doar 150 de kilometri de Galați, stațiunea din România cu cel mai ozonat aer din Europa

La doar 150 de kilometri de Galați, stațiunea din România cu cel mai ozonat aer din Europa
Evaluaţi acest articol
(45 voturi)

„România pitorească” este cea mai veche publicație de turism din țara noastră. Țara noastră nu a fost degeaba numită așa. Pe lângă peisajele care îți taie răsuflarea, are și multe alte locuri preferate de turiștii din toată lumea. Stațiunea din România cu cel mai ozonat aer din Europa! Ce se întâmplă cu cei care ajung aici.

România are foarte multe locuri de poveste. Turiștii care vin la noi în țară sunt pur și simplu fascinați atunci când ajung la destinații în care pot vedea cascade spectaculoase, saline impresionante și peisaje ce îi lasă, așa cum este o expresie, fără suflare. Avem o țară frumoasă și cu extrem de multe destinații turistice, dar și numeroase stațiuni unde oamenii vin pentru vindecarea bolilor.

Stațiunea din România cu cel mai ozonat aer din Europa

Cei mai mulți turiști care își doresc o vacanță relaxantă, cu peisaje de neuitat și aer extrem de curat, dar nu vor să meargă în zonele montane din Elveția, aleg să vină în România. Stațiunea Soveja de la noi din țară este stațiunea unde se respiră cel mai ozonat aer din Europa.

Situată între păduri de brad și pin, aerul este unul foarte curat. Unde mai pui că peisajele sunt spectaculoase, izvoare cu ape minerale, munți și foarte multă verdeață. Această stațiune este cunoscută pentru vindecarea bolilor, iar mii de turiști o aleg pentru a urma un tratament. Aici pot fi tratate stările de debilitate, nevrozele, surmenajul fizic și intelectual, afecţiunile profesionale, afecţiuni ginecologice. Cei ajunși aici pot beneficia de: băi cu ape minerale, hidroterapie, masoterapie, electroterapie, terapie pentru îmbunătăţirea respiraţiei.

Stațiunea Soveja este în judeţul Vrancea, în Depresiunea Soveja, la poalele Munţilor Vrancea şi este cunoscută ca având cel mai ozonat aer din România. Are un climat benefic, tonifiant şi izvoare de ape minerale.

Citit 52358 ori Ultima modificare Luni, 29 August 2022 02:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.