Ucis de mâna fratelui său

Ucis de mâna fratelui său
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înecată în alcool, şi această tragedie ar fi putut fi evitată dacă cei doi fraţi, Gheorghe şi Gelu Bălan, nu ar fi trecut la discuţii „la pahar”.

În timp ce Gheorghe era cunoscut ca un om la locul lui, Gelu avea deja antecedente grave, bărbatul făcând cu ani în urmă închisoare pentru tentativă de omor.

Venit în vizită la Gheorghe, în vârstă de 47 de ani, din Tămăoani, comuna Frumuşiţa, fratele său Gelu, de 38 de ani, locuitor al comunei Vinderei, judeţul Vaslui, nu ştia că ziua de marţi îi va întuneca minţile.

Înjunghiat în aortă

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „La ora 2 noaptea, o vecină a familiei Bălan a anunţat prin 112 că la casa alăturată se aude mare scandal. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe Gheorghe Bălan cu aorta secţionată de către fratele său, Gelu, care s-a predat pe loc”.

„Pe fondul consumului de alcool, bărbaţii începuseră să se certe, iar Gelu a fost cel care a lovit. În acest moment, autorul este arestat pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 29 de zile”.

Ucis de propriul său frate, de înmormântarea lui Gheorghe se îngrijesc deja vecinii şi restul familiei.

Citit 1188 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.