Schimbări în echipa de inspectori şcolari din Galaţi

Schimbări în echipa de inspectori şcolari din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi va începe anul cu o echipă de inspectori şcolari primenită.

Fosta inspectoare general-adjunctă, Selena Costea, a fost numită inspector şcolar pentru management educațional, în timp ce Adrian Diacănu a primit funcţia de inspector şcolar pentru managementul resurselor umane, pe care o deţinuse Iuliana Muşunoiu Novetschi. Mihaela Dobrin a rămas în continuare pe funcţia de inspector pentru educație timpurie (învățământ preșcolar), dar la învăţământ primar Alis Chiriac a fost înlocuită cu Nineta Bărbătescu.

La Limba şi literatura română, a rămas pe post Eleny Cojocaru, iar la Matematică, Gabriela Grecu.

Sorin Langu de la Istorie şi discipline socio-umane a fost înlocuit cu Elena-Simona Dumitriu, iar Geanina Joc de la Informatică a fost înlocuită cu Mirela Camelia Pantazică. Elena Ștefan - Limbi moderne, Iuliana Trifan - Chimie şi Fizică, Marius Puţanu - Geografie, Florin Gheţău - Educaţie fizică, Magdalena Oprişan - Religie şi Corina Tatu - Discipline tehnice şi-au păstrat funcţiile şi anul acesta.

La Arte, Elena Mihai a fost înlocuită cu Sorina Fodor Vădeanu. Aura Moza a rămas inspector pentru Management instituţional, iar Adrian Silvestru - inspector şcolar pentru managementul resurselor umane.

Totodată, se poate observa că numărul posturilor de inspectori şcolari a fost redus cu trei, de la 20, câţi au fost până la 31 august 2022, la 17.

Citit 3525 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Septembrie 2022 07:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.