Alertă maximă într-un bloc din Galați. Un bărbat a amenințat că se va sinucide cu o armă de foc

Alertă maximă într-un bloc din Galați. Un bărbat a amenințat că se va sinucide cu o armă de foc
Sursa foto: Observator
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Intervenție cu forțe sporite a poliției din Galați în această seară, în urma unui apel pe 112 prin care un bărbat a anunțat că vrea să se împuște cu o armă de foc, în apartamentul său din Țiglina 1. Mai multe echipaje de poliție alături de luptători ai trupelor speciale SAS au descins la adresa indicată ca să împiedice nenorocirea.

"Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-au deplasat de urgență la blocul indicat și au luat toate măsurile care se impun în astfel de situații pentru protejarea populației, iar cu ajutorul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Galați au intervenit în locuința bărbatului fără a fi necesară folosirea forței. A fost identificată persoana care a amenințat cu acte suicidale, fiind vorba despre un bărbat cu vârsta de 46 ani și care se afla într-o stare avansată de ebrietate. Nu a fost găsită nicio armă asupra sa sau în locuință, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu este deținător de nici un tip de armă", a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, din cadrul IPJ Galați.

Din cauza stării în care se afla bărbatul, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galați – Secția Psihiatrie, unde a rămas internat.

Totodată, față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă de 1.000 de lei pentru apelarea nejustificată la 112.

Citit 4792 ori Ultima modificare Marți, 06 Septembrie 2022 23:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.