Accident în lanț pe DN26, trei persoane au ajuns la spital

Accident în lanț pe DN26, trei persoane au ajuns la spital
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un accident produs in aceasta dupa amiaza in județul Galați a blocat traficul rutier in zona și s-a soldat cu rănirea gravă a mai multor persoane. Acestea sunt în prezent internate la Spitalul Judetean Galați pentru investigații suplimentare.

Pe 8 septembrie 2022, la ora 14,20, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe Drumul Național 26 (același pe care se produsese dimineață un alt accident), în interiorul localității Tătarca, din județul Galați, a avut loc un accident rutier.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 35 ani, din Măstăcani, în timp ce conducea un ansamblu format dintre o autoutilitară cu semiremorcă pe drumul menționat, cu direcția spre municipiul Galați, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de un autoturism aflat pe aceeași direcție de mers, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 30 ani, din comuna Ivești, și l-ar fi lovit din spate.
Din impact, ansamblul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 37 ani, din comuna Vînători, pentru a evita coliziunea, a tras dreapta de volan și a acroșat un cap de pod, aflat pe sensul său de mers.
De asemenea, autoturismul lovit din spate a fost proiectat într-o autoutilitară, condus de un bărbat de 58 ani, din comuna Movileni.
În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, bărbatul de 37 ani și o femeie, aflată pe bancheta față dreapta în acest autoturism și bărbatul de 30 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Potrivit polițiștilor, toți cei patru conducători auto dețin permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. 
Traficul rutier a fost blocat pentru 50 de minute.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier, mai precizează comunicatul trimis de Poliția Rutieră Galați.
Citit 3128 ori Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2022 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.