UPDATE Grav accident rutier la Șivița. Un tir a intrat într-un microbuz plin cu persoane

UPDATE Grav accident rutier la Șivița. Un tir a intrat într-un microbuz plin cu persoane
Sursa foto: Facebook/Grupul Șoferilor din Galați
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE. Traficul rutier pe DN 26, la Șivița a fost reluat complet. Polițiștii au terminat cercetarea la fața locului și au dispus ca ciculația vehiculelor, care s-a desfășurat cu restricții după producerea impactului, să fie reluată în regim normal.

Foto: ISU Galați


Evenimentul a avut loc joi dimineață, pe Drumul Național 26, între un tir înmatriculat în Republica Moldova și un microbuz care face transport intrajudetean. 15 persoane, șapte minori și opt adulți, ar fi fost rănite în urma coliziunii.

"Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 30 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un tir pe drumul menționat, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, ar fi intrat în coliziune lateral spate dreapta cu un microbuz transport persoane intrajudețean, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 35 ani.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a unui număr de 15 persoane, toate aflate în microbuz. Mai multe echipaje de la ambulanță s-au deplasat la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri", a anunțat Poliția Galați.

Potrivit ISU Galați, răniții au fost evaluați la fața locului, rezultând că cele 15 persoane, toate conștiente, au suferit politraumatisme. Toți au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale. 

În prezent, se circulă dirijat pe un singur sens de mers.

S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Media

Citit 6118 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2023 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.