UPDATE. Gaze întrerupte pentru cinci clienți de pe două străzi

UPDATE. Gaze întrerupte pentru cinci clienți de pe două străzi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE. Biroul de presă al Distrigaz Sud Rețele ne-a comunicat că întreruperile de gaze anunțate pentru astăzi, 27 septembrie, sunt pentru lucrări la doar câțiva consumatori.

„Vă putem comunica faptul că este vorba despre 5 clienți izolați, dintre care 3 se află pe strada Traian (numerele 167, 433B și 147) și 2 pe Grădina Veche (numerele 71 și 111). În asemenea cazuri izolate de opriri, clienții sunt anunțați prin afișe postate la limita de proprietate și nu este necesară o informare prin alte mijloace de comunicare. De fiecare dată când sunt mai mulți consumatori afectați, noi venim către mass-media cu comunicate de presă”, au declarat pentru „Viața liberă” reprezentanții companiei de gaze.


Întreruperi ale furnizării gazelor, anunțate pe trei străzi importante din Galați * Trei întreruperi ale furnizării gazelor naturale sunt anunțate marți, 27 septembrie, în municipiul Galați, timp de 8 ore, conform informațiilor postate pe site-ul companiei Distrigaz Sud Rețele.

Sistarea alimentării va afecta consumatori de pe străzile Domnească, Traian și Grădina Veche, între orele 8,30 și 16,30.

Motivul întreruperii îl reprezintă efectuarea lucrărilor de remediere postreglare.

Este foarte posibil ca întreruperea gazelor să nu afecteze toți consumatorii de pe străzile respective, ci numai o parte dintre ei, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de situații.

Citit 3801 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2022 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.