Interimatul de la IPJ Galaţi poate dura şi 6 luni

Interimatul de la IPJ Galaţi poate dura şi 6 luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Concursul pentru şefia IPJ Galaţi – în paranteze oficiale *

Conform inspectorului Robert Drăguşan, şeful Biroului de Informaţii Publice al Inspectoratului General al Poliţiei Române, deocamdată nu există nici un fel de date privind organizarea vreunui concurs pentru ocuparea postului de şef al Inspectoratului Poliţiei Galaţi:

„În acest moment, la Galaţi interimatul este asigurat de comisarul-şef Doru Geru (FOTO), iar acest interimat se poate prelungi până la trei luni, plus alte trei luni. Cu toate că, vorbind despre funcţia de inspector-şef, nu poate fi vorba despre termene atât de lungi de aşteptare. Totuşi, nefiind stabilită data de concurs, nici bibliografia pentru acesta, nu au putut fi depuse dosare pentru concurs”.

După ce în urmă cu o săptămână, un alt ofiţer de presă de la aceeaşi instituţie ne informa că există patru dosare depuse, şi că toţi comisarii care vizau ocuparea postului cel mai înalt din Poliţia gălăţeană sunt concitadini, iată că Centrul de Presă dezminte totul, iar Galaţiul revine pe loc repaus.

După ce Daniel Miron, fostul şef al IPJ a fost eliberat din funcţie, iar comisarul-şef Doru Geru (FOTO), adjunctul şefului IPJ, a fost numit interimar, judeţul nostru mai are de aşteptat până la noi ordine, concursuri, concurenţi sau declaraţii oficiale.

Citit 1458 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.