Furt cu vorba bună şi cu hoţul neprins (VIDEO)

Furt cu vorba bună şi cu hoţul neprins (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Strategia-şoc a ţinut: „Hoţul a venit, a cerut un lănţişor de aur, i s-au oferit spre vizionare două, iar el a fugit cu ambele” * La o lună distanţă de momentul comiterii jafului, tânărul infractor încă nu a fost prins * Vezi VIDEO cu filmul jafului *

În urmă cu aproape o lună, pe 7 iulie, „Viaţa liberă” scria despre cel mai original buf petrecut la Galaţi: nemascat, neînmănuşat, neameninţând pe nimeni, un tânăr gălăţean, cam de 25 de ani, a „lovit” bijuteria „Aka Gold”, din Ţiglina I cu o rugăminte simplă: „Pot să văd un lanţ de aur?”. 

„Individul a intrat în bijuterie la ora 16, şi a cerut să vadă un lănţişor în valoare de 3.500 lei. Vânzătoarea i-a mai adus un lănţişor, să aibă de unde alege. Tânărul le-a luat, s-a uitat la ele şi a dispărut pe uşă”.

„Paguba totală este în valoare de 7.500 lei, un lanţ cântărind 32 de grame, iar celălat - 35. Individul nu a ameninţat pe nimeni, cu nimic”, a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Povestea din camera video

Filmul ni-l arată pe puşti relaxat, politicos, îmbrăcat frumos în cămaşă albastră, cu o şapcă trasă şmechereşte pe cap, făcând conversaţie peste tejghea. Când pune mâna şi pe al doilea lănţişor, momentul devine magic – băiatul dispare.

Incredibil aproape, dar hoţomanul care le-a făcut pe vânzătoare să se ia cu mâinile de păr – lucru care a întârziat acţionarea butonului de alarmă – s-a făcut nevăzut şi aşa a rămas până în ziua de azi.

Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la 112, Poliţia Galaţi de-abia aşteaptă să-l cunoască pe tupeistul cu lipici la aur.

Citit 2582 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.