Spargere bâlbâită şi arestare cu „va urma”

Spargere bâlbâită şi arestare cu „va urma”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Hoţul arunca ţigări din magazin, iar Poliţia Comunitară le prindea *

Grăbiţi să-şi ia de o grijă, doi puşti au zis că, dacă dau o spargere în zori de zi, nu-i vede nimeni. La fel de siguri că dacă îl prind pe unul dintre hoţi, celălalt va aştepta cuminte, poliţiştii comunitari l-au scăpat (temporar) printre degete pe unul dintre făptaşi. Telenovela nerăbdării s-a terminat la Secţia 3.

De serviciu în Dunărea, pe Oţelarilor, patrula Poliţiei Comunitare l-a văzut în faţa blocului O6, la 4 dimineaţa, pe Mihai P., de 18 ani, din comuna Frumuşiţa, elev la Liceul Sportiv, care, în mod normal, nu ar fi avut ce căuta pe stradă cu noaptea în cap.

În timp ce îl legitimau pe băiat, agenţii au sesizat faptul că una din consignaţiile de lângă blocul O6 avea gratiile desfăcute şi un geam lateral spart. În interiorul consignaţiei se afla un alt individ, care arunca în afară pachete de ţigări, care urmau să fie prinse de puştiul luat la întrebări.

Fuga şi deznodământul

Oamenii legii l-au prins pe intrusul din consignaţie, dar au uitat să îl reţină pe Mihai P., care a fugit, reuşind să dispară printre blocuri. Persoana ce se afla în interiorul consignaţiei a fost imobilizată şi identificată ca fiind gălăţeanul Alexandru Robert I., de 17 ani.

Puştiul a recunoscut faptul că a spart consignaţia împreună cu Mihai, ca să fure diverse bunuri. Secţia 3 l-a reţinut la scurt timp după comiterea faptei şi pe Mihai P, cercetările asupra infracţiunii continuând.

Citit 2613 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.