Cântăm în Japonia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Concurs de muzică: Sala Takanawa, din districtul Minato, Tokyo, găzduieşte în perioada 25 - 28 august cea de-a şasea ediţie a Concursului Internaţional de Muzică Clasică România, organizat de Asociaţia Muzicală Japonia-România. Concurenţii sunt repartizaţi pe şase secţiuni: pian, voce, instrumente cu coarde, de suflat, percuţie şi muzică de cameră.

* Cor în turneu în America: Corul „Deo Gloria” din Oradea va efectua un turneu de o lună în America, începând cu 10 august şi va susţine concerte de muzică creştină în mai multe biserici baptiste de pe Coasta de Est.

* Festival la biserică: Românii din Cleveland sunt aşteptaţi perioada 20-22 august la un Festival Românesc, ce va avea loc în intervalul orar 16:30-23:00 la biserica ortodoxă română „Sfânta Maria" din localitate.

Pe parcursul zilei, publicul va avea posibilitatea să ia parte la concerte şi reprezentaţii susţinute de orchestra Transylvania (în exterior) D.J. AmeRo Entertainment (în interior), ansamblul folcloric Şezătoarea, grupul de dansuri „Doina”, care va interpreta dansuri din toate regiunile ţării şi formaţia Autentic din România.

Din programul celor trei zile de festival nu vor lipsi vizitarea bisericii şi muzeului, precum şi o prezentare de costume populare româneşti.

* Tabară ortodoxă: În perioada 15 - 21 august, parohia ortodoxă română „Sfânta Maria" din Portland, statul american Oregon, va organiza o tabără pentru copii la Brooks Memorial Park Environmental Learning Center, situat la 13 mile Nord de Goldendale, WA, în apropierea Mânăstirii Ortodoxe Greceşti „Sfântul Ioan Botezătorul”.

Citit 722 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.