Doi studenți gălățeni, premiați de două ori

Doi studenți gălățeni, premiați de două ori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi studenți de la Facultatea de Inginerie au fost premiați la Concursul Național de Grafică Inginerească cu Autodesk Inventor, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos”, Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila. Premiul al II-lea a fost obținut de Marius Toader, student în anul III la programul de studii Autovehicule Rutiere, iar Premiul al III-lea a fost obținut de Ion Țepordei, student în anul III la programul de studii Inginerie Mecanică. Cei doi premianți s-au aflat pentru a doua oară pe podium în acest an, ei ocupând primele două locuri și la Concursul Național de Grafică Inginerească cu AutoCAD, desfășurat în luna mai 2022, la Universitatea din Craiova.

Studenții participanți și cei premiați au fost îndrumați de doamna șef lucrări dr. ing. Silvia Vereșiu și domnul șef lucrări dr. ing. Costel Humelnicu.

Concursul s-a desfășurat online, pe platforma Microsoft Teams, la el participând studenți din diferite centre universitare, respectiv, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea din Craiova, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Citit 860 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2022 12:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.