Siderurgie - În combinatul Liberty Galați, program de mentenanță la Furnalul 5

Siderurgie - În combinatul Liberty Galați, program de mentenanță la Furnalul 5
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Pe platforma combinatului siderurgic Liberty Galați demarează din această săptămână un program de mentenanță și îmbunătățiri în valoare de 18,3 milioane de lei la Furnalul 5, informează compania.

”Programul, preconizat a fi desfășurat până la începutul anului viitor, va îmbunătăți semnificativ siguranța, stabilitatea, fiabilitatea și eficiența energetică a furnalului. În condițiile în care cererea de oțel la nivel european este afectată de provocările macroeconomice, perioada de implementare a programului va permite companiei Liberty Galați să îmbunătățească procesul de producție fără a fi afectate livrările de produse către clienți.

Lucrările de mentenanță și îmbunătățiri vor cuprinde înlocuirea plăcilor de uzură și a două dintre reductoarele de la aparatul de încărcare, deblocarea zonelor de evacuare și de epurare a gazelor, precum și curățarea cuvei furnalului și a platformelor superioare.

Angajații vor fi menținuți cu normă întreagă pe parcursul programului de mentenanță și îmbunătățiri”, se arată într-un comunicat de presă al Liberty Galați.

De asemenea, se precizează că ”laminoarele Liberty Galați vor funcționa la capacitate maximă, compania continuând să ofere clienților produsele și serviciile sale în mod normal. Strategia de preț va fi revizuită în mod constant pentru a se asigura că vânzările mențin o contribuție eficientă”.

Citit 8539 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2022 12:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.