UPDATE: Explozie puternică la un depozit de carburant din Galați. Ancheta, preluată de poliție (VIDEO)
Foto: Foto si video ISU Galati.

UPDATE: Explozie puternică la un depozit de carburant din Galați. Ancheta, preluată de poliție (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

UPDATE ora 13,12:  Cauza deflagrației nu a putut fi stabilită imediat, la fața locului nefiind găsite indicii clare care să permită formularea unei ipoteze pertinente și imediate. La nivelul ISU a fost constituită o comisie care, alături de poliție, va cerceta toate posibilele piste. Un rol edificator îl vor avea înregistrările de pe camerele de supraveghere amplasate în zonă, imaginile fiind preluate de criminaliști spre analiză. 

-----------------------------------------------------

Explozie urmată de incendiu la un rezervor de carburant, în această dimineață. Potrivit ISU Galați, deflagrația a avut loc în incinta unei societăți de distribuție carburant angro, de pe strada Brailei, în zona Tirighina.

”La fața locului au acționat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare și echipajul SMURD tip B din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați. Explozia a avut loc la un rezervor cu o capacitate de 60.000 de litri, în care se aflau resturi de carburant. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, dar deflagrația a produs pagube la instalațiile aferente rezervorului și la clădirile aflate în proximitate. Nu au fost înregistrate victime”, a transmis ISU Galați.

Cauza exploziei este în curs de cercetare.

Vom reveni cu amănunte.

Media

Citit 8377 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2023 07:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.