Bani din PNRR pentru Grădinița „Elena Doamna”

Bani din PNRR pentru Grădinița „Elena Doamna”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Construită în anul 1930, Grădinița cu Program Prelungit „Elena Doamna” va fi modernizată cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență. Contractul de finanțare, în valoare de 2 milioane de lei, a fost semnat, anunță Primăria Galați.

În cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări de creștere a eficienței energetice, precum și lucrări de consolidare a clădirii situate pe strada Domnească nr. 114.

„Este vorba în principal despre reabilitarea termică a clădirii, a sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice, instalarea unor sisteme de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea instalațiilor de iluminat, realizare de cămășuieli la nivelul fundațiilor și armare grinzi, înlocuirea planșeului din lemn cu unul din beton armat, refacerea șarpantei, cămășuirea pe ambele fețe ale pereților interiori și exteriori cu beton armat, dezafectarea integrală și înlocuirea straturilor existente de la planșeul peste ultimul nivel”, transmite municipalitatea.

Până acum, cadrul PNRR, Primăria municipiului Galați a primit aprobarea  pentru 47 de proiecte totalizând aproximativ 75 de milioane de euro.

Citit 1844 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 13:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.