Ce spune CNAIR despre Centura Tecuciului

Ce spune CNAIR despre Centura Tecuciului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a binevoit să ne răspundă la întrebările privind stadiul variantei de ocolire a Tecuciului, pe care i le-am adresat, pe 5 decembrie 2022, în cadrul unei solicitări oficiale întemeiate pe liberul acces la informaţiile de interes public.

Aşa cum aţi putut afla din articolul publicat în ediţia de luni, 12 decembrie 2022, încă mai e de lucru la centura începută acum un deceniu. CNAIR spune că, la acest moment progresul fizic al lucrărilor este de 95 la sută.

Compania a evitat să ne răspundă explicit ce lucrări/intervenții au mai rămas de executat la Varianta Ocolitoare Tecuci. A confirmat, însă, declaraţiile primarului municipiului Galaţi, pe care le-am consemnat şi noi, privind inspecţia preliminară care a avut loc în cadrul acestui proiect: „În data de 8 decembrie 2022, a avut loc o inspecție preliminară Recepției la Terminarea Lucrărilor în vederea verificării lucrărilor executate de către Antreprenor. Recepția la Terminarea Lucrărilor se estimează să fie realizată la finalul lunii în curs, ulterior căreia, Varianta de Ocolire să fie deschisă și dată în circulație”, ne-a mai transmis CNAIR.

E drept, noi întrebasem punctual „Când se va putea circula liber pe Varianta Ocolitoare Tecuci?”, dar şi răspunsul "învăluitor" e, totuşi, un răspuns…

Citit 3704 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2022 08:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.