Impact frontal, cu şoferi norocoşi şi pasagere rănite

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca de obicei, depăşirile sunt cele care „aruncă” faţă în faţă maşinile, de obicei rulând cu viteze mari. Nici nu este de mirare că aceste manevre riscante sunt cele care pun în primul rând în pericol viaţa ocupanţilor maşinii.

De această dată, la Braniştea, pe Drumul Naţional 25 Galaţi-Tecuci, paradoxal, şoferii implicaţi în accident au scăpat nevătămaţi, cu leziuni putându-se „lăuda” doar pasagerele din ambele autoturisme.

Agentul-şef Ştefănache Stan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Marius Sandu, de 31 ani, din comuna Tudor Vladimirescu, îşi conducea BMW-ul GL 78 KRT, miercuri după-amiaza, dinspre Tecuci la Galaţi, pe Drumul Naţional 25”.

„Ajuns în Traian, comuna Braniştea, la kilometrul 62, BMW-ul a încercat depăşirea neregulamentară a unui autovehicul, şoferul Marius Sandu intrând în Loganul B 82 YRD (aflat pe contrasens), condus de Petruş Călin, de 41 ani, din Tudor Vladimirescu”.

„În accident au fost uşor rănite pasagere din ambele maşini implicate în impact: astfel, din BMW s-a ales cu leziuni Ionelia Sandu, de 29 ani, iar din Logan a fost rănită Mihaela Săbăreanu, de 53 ani, ambele femei fiind din comuna Tudor Vladimirescu”.

Citit 1094 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.