Tentativă de jaf la sucursala BCR din Piaţă

Tentativă de jaf la sucursala BCR din Piaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Băncile au şi angajaţi cu prezenţă de spirit: un funcţionar al BCR a blocat uşa sucursalei BCR din Piaţa Mare, ieri, la ora 12,50, când un individ a încercat să intre.

Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Un individ cu faţa acoperită s-a apropiat ieri de uşa băncii, în timp ce un angajat aflat înăuntru se pregătea să iasă şi să lipească un afiş”.

„Angajatul l-a observat pe individ, care i s-a părut suspect, aşa că a încuiat uşa pe dinăuntru. Individul aflat afară a tras de uşă, dar angajatul a ţinut uşa pe dinăuntru”.

„Totul a durat în jur de 45 de secunde, după care individul mascat a renunţat şi a plecat. În acest moment, Poliţia face cercetări la locul faptei pentru aflarea identitatea persoanei care a forţat intrarea băncii”.

Dacă de obicei relatam despre angajaţi debusolaţi, pe care momentele de criză îi surprindeau relaxaţi, cu sertarele pline cu valută deschise, şi care îi serviseră pe hoţi cu bani de parcă asta le era meseria, de data acesta, ilar sau nu fie cazul, prezenţa de spirit a angajatului a făcut diferenţa.

Între realitatea caraghioasă a unui jaf nereuşit, şi drama unui hold-up ca la carte, cu bani dispăruţi şi oameni băgaţi în sperieţi.

Citit 2255 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.