Restaurantul-plutitor Del Mar - Titanic de Galaţi?

Restaurantul-plutitor Del Mar - Titanic de Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vasul a scăpat cu bine de la „înec” după intervenţia rapidă a pompierilor înarmaţi cu motopompe şi autospeciale *

Apă la babord!

După pierderea şefiei Centrului Cultural, omul de afaceri Răzvan Avram a fost ieri dimineaţă la un pas de alt dezastru: vasul-restaurant „Del Mar” ancorat lângă faleza care îi aparţine, lua apă şi ameninţa să se scufunde.

Colonelul Adrian Chivu, comandantul intervenţiei ISU: „La ora 9,22 am fost alertaţi prin 112 în legătură cu faptul că restaurantul-plutitor ˝Del Mar˝ ia apă. Acţionăm cu două motopompe cu care scoatem apă din cală, cu 10 ofiţeri şi subofiţeri din cadrul grupei Operative a ISU Galaţi şi cu o autospecială. Două compartimente ale navei au fost inundate şi se pare că este din cauza unei fisuri, dar nu ştim exact de unde”.

Am scăpat de epavă!

Asistaţi de reprezentanţii Căpităniei Galaţi, în doar câteva ore pompierii au readus Del Marul pe linie firească de plutire, după ce vasul se înclinase îngrijorător în partea stângă. 

„A fost din cauza unei fisuri la ţeava de apă, şi cum vasul este etanş, apa nu a avut pe unde să fie evacuată”, a explicat şi patronul Răzvan Avram. „Din fericire, totul s-a rezolvat, iar pompierii au acţionat prompt. ˝Del Mar˝ este în continuare deschis publicului”.

Totul e bine când se termină cu bine. La cât de părăginită este biata noastră faleză, doar de o epavă mai era nevoie ca să fie complet circul  gropilor şi al mizeriei.

Citit 4932 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.