William Shakespeare, în documentare la UPU?

William Shakespeare, în documentare la UPU?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 40 ani a ajuns, duminică seara, în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi după ce încercase să se sinucidă înghiţind o substanţă otrăvitoare.

La puţin timp, a ajuns aici şi soţul doamnei, în vârstă de 43 ani. Se pare că starea în care ajunsese femeia a fost de nesuportat pentru soţ. Inima bărbatului a fost la un pas de a ceda definitiv.

Ambii au ajuns în serviciul de Stabilizare, apoi în secţia de Terapie Intensivă. Ieri dimineaţă, bărbatul fusese transferat către o altă secţie.

Nu ne rămâne decât să ne întrebăm: oare William Shakespeare a avut şi el o Unitate de Primiri Urgenţe drept sursă de inspiraţie? Răspunsul este „Nu!”, pentru că Romeo şi Julieta au murit, în timp ce soţii gălăţeni supravieţuiesc, datorită eforturilor medicilor.  

„Efect de domino!”, apreciază dr. Bacalbaşa (FOTO)

„S-a desfăşurat o dramă mai puţin  obişnuită, un scenariu al dominoului afecţiunii. O doamnă de 40 de ani a încercat să se sinucidă. Metoda folosită a fost, bineînţeles, «Mădălina Manole», insecticidul. A venit în comă”.

„Soţul de 43 de ani, chemat să dea relaţii, a făcut o fibrilaţie ventriculară şi s-a prăbuşit în moarte clinică. Dat fiind faptul că totul s-a întâmplat într-un spital, domnul a avut şansa uimitoare să fie reanimat”.

„Doamna a apelat la sinucidere pentru că fiul ei de 18 ani a fost implicat, mai mult în joacă, într-o poveste penală, la care el n-a participat, dar care s-a transformat în omor”.

„Într-o ţară în care principiul dominoului merge pe linia nesimţirii, implicarea pe viaţă şi pe moarte a unei familii arată totuşi că mai avem încă rezerve de afectivitate şi de coparticipare afectivă. Vom face tot ce trebuie ca această familie să meargă bine”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1302 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.