Maternitatea ia restanţa ISU

Maternitatea ia restanţa ISU
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pedepsită de către pompieri cu 2.500 lei, în februarie, Maternitatea „Buna Vestire” din Galaţi dă clasă la prevenirea incendiilor în august *

Nu putem să nu observăm că cel mai bine învăţate lecţii sunt cele la care elevii pică en-fanfare, şi pe care sunt nevoiţi să le reia. Mai pe vară!

Vineri dimineaţă, laolaltă cu toţi colegii din presă, nu am putut consemna decât cuvinte de laudă la adresa organizării din ultimul obiectiv spitalicesc „vizitat” în interes de lucru de către pompieri.

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Controlul la Maternitatea ˝Buna Vestire˝ a scos la iveală faptul că unitatea are în dotare stingătoare funcţionare, sistemul de alarmă şi cel de lumini de urgenţă sunt ambele funcţionale, şi mai rămân de reglementat doar câteva mici probleme în ceea ce priveşte sistemul electric, destul de învechit”.

Calme, în aşteptarea - unele de mai mult de şase-şapte luni - a bebeluşilor, gravidele din curtea spitalului aveau ieri preocupări mult mai serioase decât metodele de prevenire a incendiilor:

„Aş vrea să nasc mai pe seară, că este mai răcoare”, ne-a răspuns o viitoare mămică, după ce am întrebat-o care este viziunea ei asupra siguranţei în maternităţi.

Citit 1048 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.