Aţi văzut-o pe Sabina?

Aţi văzut-o pe Sabina?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Copilă din Brăila dată în consemn la frontierele Oancea şi Giurgiuleşti *

A fugit de acasă sau a fost răpită? Nimeni nu poate şti unde a dispărut o fetiţă din oraşul alăturat, dar cert este că misterul a pus pe jar şi Poliţia Brăila, şi pe oamenii legii de la punctele de trecere a frontierei din întreaga ţară.

Astfel, o brăileancă a sesizat, luni, la sediul Poliţiei din oraşul alăturat, că fiica sa, Sabina Mirela Pleşcan (FOTO), în vârstă de 12 ani, a dispărut de acasă începând de duminică.

„Verificările oamenilor legii au scos la iveală faptul că duminică seara, între orele 22 şi 23, fetiţa a rămas singură la domiciliu împreună cu fratele ei, în vârstă de 2 ani şi jumătate, iar la ora 23, când mama s-a întors acasă, a constatat lipsa copilei”, a declarat Jenel Sogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila.

Semnalmente: înălţime 160-162 centimetri, greutate 55 kilograme, corpolenţă atletică, păr şaten închis, lung până la umeri, faţă ovală, ochi căprui, iar ca semn particular prezintă o cicatrice pe abdomen, de circa 20 de centimetri, urmare a unei intervenţii chirurgicale.

Poliţiştii brăileni au solicitat urmărirea la nivel naţional a fetiţei, precum şi darea în consemn la punctele de trecere a frontierei de stat – inclusiv la Giurgiuleşti şi Oancea.

Dacă aţi văzut-o pe Sabina, nu ezitaţi să sunaţi la 112 şi să anunţaţi Poliţia – mama copilei aşteaptă cu înfrigurare veşti.

Citit 980 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.