Victimă muribundă, părăsită cu sânge rece

Victimă muribundă, părăsită cu sânge rece
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şoferul fugar a coborât din maşină, a văzut că a omorât un om, a urcat înapoi la volan şi a plecat * Tânărul autor este student şi are permis de doi ani de zile *

După cum „Viaţa liberă” titra ieri, în cadrul articolului „Umbrăreşti - Şofer fugit şi pieton lăsat să moară”, în noaptea de duminică spre luni, între orele 2,00 şi 3,00, pe Drumul Naţional 25 Galaţi-Tecuci, în Umbrăreşti, Dumitru A., în vârstă de 43 de ani, a fost lovit mortal de o maşină, şoferul fugind de la locul accidentului.

Mai exact, după impact, conducătorul auto a coborât din autoturism şi, după ce a văzut ce s-a întâmplat, a urcat la volan şi a părăsit locul faptei.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, anunţa ieri, de la faţa locului, că în cazul respectiv se crease un cerc de suspecţi, avertizându-l pe şoferul nepăsător să se predea Poliţiei Rutiere.

Apelul oamenilor legii l-a lăsat rece pe autor, care a fost identificat luni seara, el fiind Marcel I., de 23 ani, din satul Torceşti, comuna Umbrăreşti, student, posesor de permis de conducere categoria B din anul 2008.

Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. În acest timp, familia lui Dumitru A., bărbatul lăsat să moară în stradă, se pregăteşte de înmormântare.

Citit 1635 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.